Hemtjänster

avainlippu

Hemtjänster som underlättar vardagen

Praktisk hjälp, stöd i livet och trevligt sällskap i ditt hem!

Vi anser att alla har rätt till ett bra liv i sitt eget hem. Men ibland behövs en hjälpande hand, och då står Sivina till tjänst! Vi erbjuder mångsidig hemhjälp och omsorgstjänster som stöder hemmaboende och ett självständigt liv. Oavsett om du behöver barnvakt tillfälligt, få ordning på ett berg av saker eller till exempel rastning av sällskapsdjur, hjälper Sivinas energiska och pålitliga personal dig i vardagen.

Vad är hemtjänst?

Denna serviceform förenar hjälptjänster som stöder vardagslivet och vid behov också icke-medicinsk vård. Sivina Hemtjänster erbjuder mångsidig hjälp samt stöd i olika vardagssituationer. Tjänstens innehåll skräddarsys alltid enligt dina behov.

Personlig service

Våra serviceansvariga finns till för dig och ditt hem. Din serviceansvariga ser till att de avtalade arbetena utförs omsorgsfullt och i tid.

100% kvalitetsgaranti

Du får alltid full kvalitetsgaranti på våra tjänster. Om kvaliteten inte motsvarar det som överenskommits, åtgärdar vi bristerna kostnadsfritt. Sivina har en föreskriven täckande ansvarsförsäkring mot skador.

Inga dolda kostnader

Våra offerter innehåller alltid allt det som överenskommits, från arbetsredskap till resor, och du vet således vad du betalar för. Inga överraskande extra kostnader!

Ett finskt företag

Vi är ett finskt familjeföretag som beviljats Nyckelflaggan. Vi producerar finska tjänster för finska hem.

Erfarenheter av Sivinas tjänster

Sivinas tjänster är alldeles fantastiska för oss som inte längre klarar av alla sysslor.”

Jag hinner inte alltid göra allt ensam. Sivinas personal har varit pålitlig i precis alla situationer.”

Ta kontakt!